نخستین نشست صلح، همدیگرپذیری و رفاه در اسلام در ولایت پکتیا

موسسه مطالعات اقتصادی و‌ حقوقی افغانستان و‌ نهاد حرکت سفید به تاریخ ۳۰ سنبله سال ۱۳۹۸ یکی از بزگترین کنفرانس های اکادمی این موسسه را که همواره در سطح کشور راه اندازی می گردد، اینبار در ولایت پکتیا نیز برگزار کرد.

The center of Paktia Provence
مرکز ولایت پکتیا

این کنفرانس بزرگ علمی تحت عنوان “صلح، همدیگر پذیری و رفاه در اسلام” به مناسبت گرامیداشت از ۲۱ سپتامبر روز جهانی صلح برای یک روز بصورت موفقانه در این ولایت برگزار گردید.

The picture shows women participation in the conference with Islamic Hijab
تصویر، مشارکت زنان با حجاب اسلامی را در همایش را نشان می دهد

این سلسله کنفرانس ها که یکی از برنامه های اکادمی موسسه ایلسو است و در ولایات مختلف کشور برگزار میگردد؛ و خوشبختانه اینک در ولایت پکتیا با اشتراک علمای دین، جوانان، چهره های مطرح علمی، فعالان مدنی و‌حقوق بشری، برگزار شد و در کنار آموزش موارد مختلف پیرامون ارزش های جامعه باز، صلح، حقوق بشر در تطابق با ارزش های دین مقدس اسلام، طرح ها و برنامه های سازنده خود را برای آوردن صلح و رفاه در افغانستان و ترویج فرهنگ صلح و همدیگر پذیری شریک ساختند.

The Participants of the conference
تصویری از شرکت کنندگان در این کنفرانس

در بخشی از کنفرانس تعدادی از دانشمندان و فعالان صلح در ولایت پکتیا که برای برقراری صلح و رفاه در کشور تلاش می کنند نیز از تیم موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان (AELSO) قدردانی کردند.

تصویر اشتراک کنندگان
تصویر اشتراک کنندگان

همچنان شماری از علمای مشهور اسلامی، جوانان، جامعه مدنی و فعالان حقوق بشر، فعالان صلح و روزنامه نگاران افکار و ایده های خود را ارائه دادند که چگونه جوانان این ولایت (پکتیا) می توانند کار کنند تا صلح و رفاه را در کشور به ارمغان بیاورند.

Mr. Ghafoor Saleh, The White Assembly Provincial Director in Paktia Provence and a member of AELSO during his speech
تصویری از جریان سخنرانی آقای صبور سالک، مدیر نهاد حرکت سفید در پکتیا و عضو موسسه AELSO

این ابتکار تیم ایلسو از سوی بسیاری از روزنامه ها و رسانه های ولایت پکتیا مورد استقبال گرفته، پخش و نشر گردید و آنها از “موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان” خواسته اند که در آینده نیز چنین برنامه های اکادمی و علمی را برگزار کند.

A women rights activist while receiving her appreciation letter
یکتن از فعالین حقوق زن در حال دریافت تقدیرنامه خود.

موسسه مطالعات اقتصادی و حقوقی افغانستان مصمم است تا با همکاری سایر سازمان های مدنی و علمی کشور، چنین نشست ها و برنامه های علمی را نه تنها در کابل و شهر های امن، بلکه در دور ترین نقاط و سرتاسر افغانستان برگزار نماید و‌نقش خود را به مثابه یک نهاد برجسته علمی در ارتقای دانش و اندوخته های علمی شهروندان ایفا نماید.